Wie zijn wij

Het Buro

Buro Noest is opgericht in 2011 en is gericht op organisaties in heel Nederland.
We bieden onze diensten aan in alle branches echter we hebben de meeste ervaring in industriële en technische en logistieke branche en daar ligt dan ook onze focus.
We zijn werkzaam in kleine en grote organisaties. We richten ons op Proces verbetering en Product introductie support.

Het is onze passie om organisaties te helpen hun processen efficiënter en effectiever te maken om zo verspillingen te reduceren en kosten te kunnen besparen. Wij zijn ervaren in het ontwikkelen en implementeren van strategieën en ideeën om bedrijfsvoering te verbeteren en of producten en diensten snel, efficiënt en kwalitatief naar de markt te brengen.

Wij hebben geen eigen bedrijfspand omdat wij zoveel mogelijk bij onze klanten willen zijn en andere mensen willen ontmoeten. Bovendien willen we met zo weinig mogelijk middelen zo veel mogelijk bereiken en drukt dit onze kostprijs aanzienlijk. Wij zijn mensen die open en eerlijk een verantwoorde manier volop willen gaan voor onze idealen om daar mee iets goeds te doen voor organisaties en onze leefomgeving.

Buro Noest Located near Eindhoven
BN088

Terug

Bert Battjes

Ik ben een procesverbeteraar, projectleider en manager voor technische en bedrijfskundige opdrachten in de technische, logistieke of industriële branche. Het is mijn passie om organisaties te helpen hun processen efficiënter en effectiever te maken om zo verspillingen te reduceren en kosten te kunnen besparen. Ik ben ervaren in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën en producten.

  • Bert Battjes
  • Krijgertje 7, 5683LB Best
  • info@buronoest.nl
  • www.buronoest.nl
  • +31 (0)6 41508462
  • BTW: NL105726564B01
  • KVK: 53248988