Onze aanpak

Uw uitdaging

Er komt van alles op u af. Een groeiende of afnemende markt, een veranderend werkklimaat, nieuwe regelgeving, et cetera…

In deze omstandigheden wilt u ondernemen, beter presteren en nieuwe waarde en nieuwe markten creëren. Daarvoor wilt u uw organisatie in de goede richting laten bewegen. Maar hoe u uw organisatie in uw visie mee krijgt en wat er dan te veranderen of verbeteren valt, is vaak moeilijk aan te wijzen, laat staan in te richten of aan te passen.

Dit vraagt om een frisse blik, een andere manier van werken, het loslaten van de oude werkwijzen en het krijgen van nieuwe energie in de organisatie. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En daarom willen wij u graag helpen!

BN088
BN138

Ons werk

Uw uitdaging is ons werk en ook onze uitdaging. Daarom willen we u graag helpen om het verschil te maken ten opzichte van uw concurrenten: om meer te presteren met minder/gelijkblijvende resources om verspilling te reduceren en uw organisatie inrichting te optimaliseren om uw medewerkers de juiste dingen te laten doen vanuit de juiste motivatie en uw organisatie verantwoord te laten functioneren om nieuwe producten of diensten te implementeren zodat u in staat bent uw klanten beter te bedienen.

Dat is waar wij voor gaan. Dit doen wij door te focussen op uw organisatie- en procesinrichting en de technieken en middelen die u in uw organisatie gebruikt. Daarnaast is onze uitdaging om zelf ook het verschil maken in onze manier van werken.

Wij willen een goedkopere prestatie neerzetten dan onze concurrenten met een beter resultaat en voeren ons bedrijf met zo beperkt mogelijke middelen. Wij benutten onze en andere talenten om ons heen zo maximaal mogelijk door transparantie en kennisdeling. Tot slot delen we onze opbrengst met de maatschappij.

Onze aanpak

In het werk zijn wij gericht op de acceptatie van de oplossing. En de beste oplossingen heeft u zelf al in huis. De kunst is om ze naar boven te krijgen en ze te realiseren. Dit is ons doel en daarmee bereikt u maximale acceptatie bij uw klanten, stakeholders of medewerkers.

Wij zijn gedreven, gepassioneerd en gedisciplineerd en willen hiermee in uw organisatie nieuwe energie naar boven brengen. Hierbij werken wij persoonlijk, betrouwbaar, gelijkwaardig en zorgen wij dat u verder kunt met de nieuwe inrichting.

Natuurlijk maken wij gebruik van een combinatie van bewezen methoden en technieken zoals LEAN, 6Sigma, BPM, TQM, WCM, PRINCE II, IPMA, et cetera daar waar uw situatie daarom vraagt, maar met gezond verstand.

BN094
BN00222

Uw investering

Wanneer u zaken met ons doet garanderen wij u dat wij ons werkdoen met minimale middelen en kosten. Hiermee willen wij een positieve bijdrage aan uw organisatie en de maatschappij leveren. Dit vertaald zich in een open prijs calculatie.

Dus u krijgt inzicht in onze kosten en samen met u bepalen wij een redelijke vergoeding voor onze inspanning en het resultaat. Wij hebben geen bedrijfsruimte, maken gebruik van cloud software-oplossingen en maken zoveel mogelijk gebruik van eerlijke middelen.

  • Bert Battjes
  • Krijgertje 7, 5683LB Best
  • info@buronoest.nl
  • www.buronoest.nl
  • +31 (0)6 41508462
  • BTW: NL105726564B01
  • KVK: 53248988